Gull til POL, to sølv til Creuna

«Audi Enter Sandbox» vant gull i interaktivkategorien i The One Show, mens den visuelle profilen til DOGA ble belønnet med to sølv i designkategorien.

POLs mye omtalte VR-eksperiment «Audi Enter Sandbox» har vunnet priser over hele verden det siste året, inkludert Grand Prix i Gullblyanten og Best of Show i Gulltaggen, og fredag kveld i New York ble jobben premiert med gull i The One Shows interkativ-kategori.

Priser har det også blitt flust av for Creunas logo og visuelle identitet for DOGA, som vant to sølv i designkategorien fredag kveld. Bare i forrige uke vant samme arbeid Best of Discipline, gull og sølv i ADC 97th Annual Awards, den har vunnet prestisjetunge Red Dot Award, og tidligere i år ble den også hedret med gull i Identitet i Gullblyanten.

På forhånd hadde norske byråer åtte finaleplasser i The One Show. Anorak var nominert tre ganger for «The Distress Signal» for Amnesty, én gang i kategorien Cross-Platforn og to ganger i radio, og blir med dét belønnet med tre Merit-utmerkelser. 

TRY var også nominert i konkurransen og får en Merit-utmerkelse med «Fail» for Røde Kors i kategorien Interactive.

Den siste Merit-hederen går til Oh Yeah Studio og BEKK, som var nominert for skriftsnittet som ble utviklet for «Oslo – A Nike Typeface» for Nike.

Den ikoniske «Fearless Girl» av McCann New York ble belønnet med Best of Show. Se alle vinnerne her.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.