– Imponerende høy kvalitet

Juryleder Pål Wehus i Sterk Reklame sier seg meget fornøyd med nivået på årets konkurransebidrag. Vinnerjobbene i stavangerregionens svar på Gullblyanten avsløres allerede under prisutdelingen førstkommende fredag.

Sterk Reklame hadde sin spede start på begynnelsen av 2000-tallet og har siden da blitt svært godt etablert. Konkurransen  mottar bidrag fra hele Rogaland og er det største kretsmesterskapet i reklame- og design-Norge. I Sterk Reklame 2018 konkurrerer over 150 arbeider innen reklame og design, og vinnerjobbene blir presentert på Tou Scene i Stavanger på fredag 2. november.  

– Hjertelig velkommen til alle reklame- og designbyråer, utøvere, annonsører og medier, sier Egil Alv Andreassen som er kreativ leder i Fasett og medlem av styringsgruppen for Sterk Reklame. 

Gruppen består ellers av Frida Preacher fra Procontra, Silje Herget fra Melvær & Co, Edvard Brygfjeld fra Last Friday og Linda Gudmestad fra Aldente. Sterk Reklame 2018 arrangeres i samarbeid med Kreativt Forum.

– Styringsgruppen er svært godt fornøyd med bidragene i år, både geografisk med hele Rogaland representert, og kvantitativt med over 150 bidrag. Når det gjelder det kvalitative overlot vi vurderingen til en svært kompetent jury, fortsetter Andreassen.

Juryen i Sterk Reklame 2018: Torjan Rood Vasstveit (Rood), Caroline Riis (TRY), Elin Bergsåker Sola (Fasett) juryleder Pål Wehus (Fundament), Camilla Rosenlund (procontra) og Magnus Høgberg Hansen (Anorak).

– En ære

– Det var en ære å få lov til å juryere i Sterk Reklame i år. Det er generelt et høyt nivå på bidragene, ja, mange av jobbene er det imponerende høy kvalitet på. Jeg håper at disse arbeidene også sendes inn de nasjonale konkurransene som Gullblyanten og Visuelt, det fortjener både de og resten av Norge, sier juryleder Pål Wehus.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.