Eira&Stephanie til Small film

– Regiduoen Eira&Stepanie er to livlige motsetninger som utfyller hverandre helt nydelig, forteller Small film-sjef Elisabeth Enstad.

Eira Alquist og Stephanie Skabo er Small films nye regipar og har med sin dundrende ulikhet utviklet et blomstrende kreativt fellesskap som vi forventer mye av i fremtiden, forteller daglig leder og produsent Elisabeth Enstad i Small film. 

Alquist og Skabo har begge sin filmutdannelse fra Westerdals.

– De er to livlige motsetninger som utfyller hverandre helt nydelig. Utagering møter flegma, galskap møter jording, Amerika møter Norge. Men hvem er egentlig hvem?, fortsetter Enstad.

– Et skrått blikk på hverdagen

– Det glade paret vant en pitch for SSB i november og lagde seks humoristiske filmer for Facebook. Filmene er satt i et hverdagslig, men særegent, univers og viser med enkle midler hvordan vi alle er en del av statistikken, forteller produsenten.

– Rett før jul lagde de to også en lekker Master Chef-inspirert film for Bakern og Kokken, og de har akkurat avsluttet et prosjekt for TRy og Norconsult.

Du kan se arbeidene på Smallfilm.no.

– De to har bakgrunn fra kunst og scenografi og derfor er det ikke overraskende at arbeidet deres allerede preges av et fargesprakende og skrått blikk på hverdagen, avslutter Elisabeth Enstad. 

 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.