Høyoktan Uthaug for Panasonic

Raske biler, eksplosjoner og røffe typer dominerer den nye Panasonic-reklamefilmen skutt av Roar Uthaug.

Han skremte vettet av oss med «Fritt villt» (2006), han druknet Geiranger med «Bølgen» (2015), og nå sist gjorde han den velsmurte Hollywood-filmen «Tomb Raider» med Alicia Vikander i hovedrollen. Regissør Roar Uthaug var med andre ord som skapt for å lage action-reklamefilm for Panasonics nye OLED-tv.

Filmen «Hollywood To Your Home» er produsert i Warsawa med London-byrået Brave og produksjonsselskapet Great Guns. Filmen er skutt i 4k med høyhastighetskamera, og har mål om å demonstrere den kraftige prosessoren i hjertet av Panasonics nye tv-modell. 

– Det var moro å komme tilbake til sjangeren jeg elsker: Hollywood-action, raske biler, eksplosjoner, helter og skurker – what’s not to like?  Vi var heldige å få filmfotograf Ben Davis med på laget. Han har lang erfaring fra svære Hollywood-produksjoner som «Guardians of the Galaxy» og «Captain Marvel», og var svært viktig for filmens utseende, forteller Uthaug.

– Et eventyr

Etter over to år med «Tomb Raider»-inspilling, først i Los Angeles og så London, er regissøren og familien tilbake i Norge. Her planlegger han å bli de neste par årene.

– Jeg jobber for tiden med utvikling av noen norske spillefilmprosjekter, forteller han til kreativtforum.no.

– «Tomb Raider» har vært et eventyr jeg har lært utrolig mye av. Og nå gleder jeg meg til å ta i bruk den lærdommen når jeg nå gyver løs på norske reklamefilmer igjen.

I reklamesammenheng er Uthaug en del av produksjonsselskapet Heimlich i Norge. 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.