Aksel Jermstad og Eirik Evjen til Tinagent

To historiefortellere skal styrke fotoagenturets satsing på film og foto.

Aksel JermstadTidligere i år ansatte Tinagent TV- og reklamemannen Guy Haddeland som byråprodusent. Nå legger agenturet til to historiefortellere i stallen, Aksel Jermstad (byAksel) og Eirik Evjen

– Historiefortelling er viktigere enn noen gang før. For at forbrukerne skal la seg engasjere, ligger vårt fokus på distribusjonskanalene og på et helhetlig visuelt budskap for avsender, hvor foto og film smelter sammen.

– Derfor er det veldig stort å ha signert disse to solide fotografene og regissørene, sier daglig leder Tina Holth.

– Aksel er ekstremt opptatt av merkevarebygging og sosiale medier. Med sin bakgrunn som filmprodusent kjenner han bransjen på inn- og utsiden. Han har fokus på den totale forståelsen av byråene og kunden sitt behov, sier Holth om Jermstad. 

Eirik Evjen.

– Eirik Evjen fanger øyeblikk, og har et realistisk, naturlig og ekte uttrykk både som film- og stillsfotograf. I tillegg til å være en usedvanlig trivelig fyr, ligger hans styrke i egen nysgjerrighet i kombinasjon med det å alltid søke løsninger, fortsetter Holth.

I tillegg til Jermstad og Evjen består Tinagent av regissørene og stillsfotografene Pål Laukli, Sigve Aspelund, Andreas Kleiberg, Trine Hisdal, Knut Bry, Lisa Westgaard, Dusan Reljin, Sebastian Ludvigsen og Thomas Qvale

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.