Erika Barbieri i Young Guns-juryen

Kreativ leder Erika Barbieri i designbyrået OlssønBarbieri skal juryere i årets utgave av Young Guns, konkurransen for kreatører fra 30 år og yngre, arrangert av The One Club.

Young Guns er den årlige prisen arrangert av The One Club, og er til for kreatører som er 30 år og yngre, en kryssdisiplinær og porteføljebasert utmerkelse som skal peke ut klodens kreative stortalenter.

Som jurydeltaker kan Erika Barbieri nominere fem unge kreatør-talenter, alle fra Norge.

– Jeg er veldig stolt av å kunne inkludere talenter fra Norge i denne konkurransen. Det er en prestisjetung, internasjonal utmerkelse, og jeg håper vi kan bidra med å vise fram eksempler på høykvalitetsarbeidet som blir laget her i Norge, sier Erika Barbieri, som i tillegg til å være kreativ leder, også grunnla byrået sammen med Henrik Olssøn i 2005. 

Hun har selv vunnet mange designpriser, blant annet en D&AD-blyant, Pentawards, The Dieline Awards, European Design Awards og Visuelt.

Young Guns identifiserer fortroppene blant unge kreatører, og ble startet opp i 1996, en porteføljebasert konkurranse som har vokst til å bli en av verdens mest ettertraktede utmerkelser.

Frist for å melde seg på konkurransen er allerede 30. juni. Påmeldingen foregår på youngguns.org.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.