Feirer 10-årsjubileum med ny nettside

Pudder Agency markerte 10 års-jubileet med lansering av nye nettsider og syv nye kreative i stallen. Det er Bielke&Yang som står bak den nye nettsiden.

Nye fotografer i byrået er Anne Valeur, Marius Viken, Morten Borgestad, Ole Martin Halvorsen og Sara Angelica Spilling. I tillegg utvides stylist-staben med makeupartist Charlotte Wold og hårstylist Nikola Grozdic

– På 10 år har vi utviklet oss fra å være et stylingbyrå til å levere både store og små fotoproduksjoner for et bredt spekter av kunder. I dag representerer vi et allsidig utvalg fotografer og stylister med spisskompetanse på mote, mat og drikke, industri, arkitektur, portrett, produkt og mer tradisjonell reklame. Vi har fått velge fra øverste hylle når gjelder nye kreative, og vi gleder oss til å jobbe tettere med nye nisjer, kunder og byråer, sier daglig leder Maren Helly-Hansen Sørbye.

Nettsiden er designet av Bielke&Yang, og utviklet av Værsågod.

– Vi forsterker posisjonen til Pudder som et av landets ledende agenturer innenfor foto og styling. Den nye nettsiden presenterer stylistenes og fotografenes arbeider på en leken og oversiktlig måte, hvor hver portefølje oppleves som et eget univers. Nettsiden skal også fungere som et verktøy for både bransje og kunder, og gjøre det enklere å finne arbeider innenfor de ulike kategoriene Pudder representerer, sier Christian Bielke og Martin Yang Stousland i Bielke & Yang.

www.pudderagency.com

Byrået representerer totalt 23 kreative, og består i tillegg av fotografene Einar AslaksenKim Jakobsen ToRenate TorsethTommy Andresen og Truls Qvale. Og stylistnavn som Anette von OstenAnne Cecilie OlavesenChristina LedangJeanette Gjerde OlsenLinda SandeMargrethe GilboeMichael Nybråthen, Sara SchultzSigrid Hesla BreieSunniva Hartgen og Tomas Erdis

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.