Ny makker for Janne

Det nære er ofte det beste: Christian Lauritzen erstatter Stian Johansen som AD for Janne Brenda Lysø, kreativ leder og tekstforfatter i POL.

POLs kreative leder og tekstforfatter, Janne Brenda Lysø har fått ny AD etter at den gamle, Stian Johansen, takket for seg. Det skulle vise seg at den beste satt rett overfor henne i eget byrå. Christian Lauritzen har nå byttet beite fra designer til AD, og det nye teamet er allerede godt i gang med kundearbeid sammen. 

Christian Lauritzen har vært med i POL nesten fra starten. Han er utdannet AD fra Westerdals, men har jobbet som designer etter studiene. Før POL jobbet han i Kitchen. Som designer i POL har han arbeidet tett med Janne og kjenner henne bedre enn de fleste.

– Her er det bare å velge klisjeordtak. Gå over bekken etter vann. Skogen for bare trær. Da Stian ikke kom tilbake etter jul, spurte jeg Christian om han kunne tenke seg å være vikar. Det viste seg å fungere så bra at jeg like godt spurte om fast følge. Og heldigvis sa han ja. Christian er en superhyggelig fyr og en av de mest formsterke ADene jeg vet om. Så dette er, og blir så bra det, sier Janne Brenda Lysø.

– Det føles riktig. Jeg har jobbet tett med Janne i flere år nå, og vært involvert mer og mer i de kreative prosessene. Det var på tide at Janne fikk seg en ny mann nummer to, sier Christian Lauritzen. 

 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.