Stop-motion duo til Babusjka

Søskenparet Martin og Line Andersen, Stop-motion duoen i Andersen M. Studio, inngår nå i stallen til Babusjka.

Martin og Line Andersen i Andersen M Studio har base i London og er tilknyttet velrenommerte Clapham Road Studios. Andersen M Studio har plukket opp gull i Cannes, LIA, CLIO, Creativity International Awards og D&AD, og står bak en rekke animasjonsfilmer og musikkvideoer, i tillegg til grafisk design- og foto-jobber. Se et utvalg her. 

– Vi er utrolig stolte av å få representere Martin og Line. Med Andersen M Studio har vi tilgang til det aller, aller beste som er mulig å oppdrive internasjonalt av stop-motion regissører. Duoen er med sitt samarbeid med Clapham Road Studio også omgitt av verdens beste dukke- og modellmakere, karakteranimatører, set designere og et studio tilrettelagt for stop-motion, med modellverksted, motion control-rigger, og små og store studioer. Vi klør i fingrene etter å komme i gang, og håper kreatører rundt om ser hvilken mulighet som er blitt tilgjengeliggjort for dem, sier kreativ leder Mads Astrup Rønning i Babusjka.

– Vi er stolte av og synes det er spennende å ha signert med Babusjka, og vi ser frem til å gjøre fantastisk arbeid sammen, sier Line og Martin Andersen.

Sistnevnte var nylig medlem av den internasjonale juryen i Visuelt i kategorien Moving Image. Andersen M. Studio hadde oppstart i 2001.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.