Samler Young Lions-håpefulle

10. desember arrangeres for første gang en felles samling for alle unge kreatører som ønsker å konkurrere på vegne av norsk kreativ bransje under Cannes Lions 2020.

I forberedelsene til Cannes Lions 2020 inviteres første gang alle kreatører under 30 år til et Young Lions kick-off. Dette blir et samlet forum på tvers av kategorien for hele den kreative bransjen, og foregår på Odeon Oslo i regi av CAPA 10. desember kl. 09.00.

Young Lions er en årlig konkurranse hvor et team på to får mulighet til å kjempe om Norges ære under Cannes Lions International Festival of Creativity 2020. Norge er et av få landene som sender ned team i alle de syv kategoriene (Design, Digital, Film, Marketers, Media, Print og PR) og nå var det ønskelig med et forum for å gi alle interesserte den samme informasjonen. 

Inspirasjon og praktisk informasjon

– De oppmøtte vil få et større innblikk av hva Cannes Lions har å tilby, det vil også bli vist høydepunkter fra årets festival før vi går dypere inn på Young Lions-konkurransene med inspirasjon fra tidligere vinnere og praktisk informasjon om de forskjellige kategoriene og kriterier til deltakerne, forteller markedskoordinator Hege Bergsvenkerud Sørli i CAPA, som er norsk representant for Cannes Lions.

Her kan du melde deg på årets kick-off dersom du ønske å delta eller å få mer informasjon om Cannes Lions og de lokale konkurransene. Teamene som vinner de lokale konkurransene sikrer seg en plass under Cannes Lions festivalen 2020, som begynner 22. juni.

I 2019 kom teamet Torkel Skjolden og Marcus Hassel fra Hausmann hjem fra den franske rivieraen med sølv i kategorien Young Lions Digital.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.