Brent barn ville ha mer

Etter å ha tilbragt et år på landet hos Idéhuset Sandbeck på Gjøvik, har nå tekstforfatter Jan Ove Kongsvik (29) og AD Kristian Olsen (25) blitt fast ansatt i Bål.



Bål ble først oppmerksomme på Kongsvik og Olsen gjennom hjemmesiden tilbaketilbyen.no.
– Vi er glade for at Bål stod på listen over byråer de ville innom på vei til hovedstaden. Tilbudet kunne vi ikke få gitt dem raskt nok, sier daglig leder Bernt Anker Bakken.

– Det er ikke alt for ofte at man får en slik godfølelse på mappevisning, og disse talentene ville vi rett og slett få tak i. Gutta har markert seg bra i både gullkalv og gullblyant, nå senest med diplom i elevkategorien i Gullblyanten, dermed har de bevist at de er mer enn habile idémakere. Kristian og Jan Ove er to usedvanlig hyggelige karer som liker å brenne Bål, og vårt kreative produkt er med dette blitt ytterligere styrket.

Olsen og Kongsvik kommeterer ansettelsen slik:
– Da tilbudet fra Bål ramla inn hadde vi et lett valg. Her får vi jobbe tett på kundelista, som for øvrig er både utfordrende og mangfoldig. Vi mener at Bål stikker seg ut blant de små byråene med et reklamesyn som passer oss fint, og det føles godt å bli med en utfordrer på veien videre. Her slipper vi å jobbe som skyggeteam nr. 7 i McSvær, det gjør mangelen på «egen kokk & corporate card» lettere å svelge.

– Dessuten er vi sikre på at Bål har byrå-Norges diggeste bakgård. Den vil bli flittig brukt, våren har jo kommet til byen!

Båls viktigste kunder for tiden er: Viking fottøy, Kondomeriet, Aproco Data, Mesterbrevnemda, KangaROOS, AXXE Logistics, Poppe&co og Framfylkingen.