Faldbakken til Paradox

Regissør Stefan Faldbakken («Uro») skifter produksjonsselskap fra Fantefilm til Paradox.



– Paradox er med sin nysatsning på reklamefilm kanskje det mest spennende og vitale selskapet i Norge akkurat nå. Så der vil jeg være! Jeg ønsker å utfordre meg selv til å gjøre enda bedre filmer i en ny konstellasjon. Jeg er utrolig spent på å kaste meg inn i et kreativt miljø med en blanding av helt ukjente og veldig kjente relasjoner, og gleder meg selvfølgelig til nye oppdrag, sier Stefan Faldbakken.

Stein B. Kvare, produsent og styreleder i Paradox vil også ha et ord med i laget:
– Vi har lett etter en mulighet til å få enda en erfaren regissør med på laget vårt, og vi er utrolig glade for å få Stefan! Han er en allsidig regissør med en klar stemme, og vi tror han vil bidra veldig godt til vårt regikollektiv, sier Stein B. Kvae.

Stefan Faldbakken er utdannet fra Dramatiska Institutet i Stockholm, og har jobbet som regissør og manusforfatter siden 2002. Som reklameregissør først i Motion Blur, dernest i Fantefilm og altså nå i Paradox. Faldbakken har laget reklamefilm for kunder som Jordan, Tine, Posten, Telenor, Canal Digital, Gjensidige Nor. Han har også regissert thrilleren «Uro», som også ble valgt ut til Un Certain Regard i Cannes.