Ernö ansetter han tynne og han med dialekt

Ulrik Solum Waagsether og Sindre Veseth Foss, også kjent som Han tynne og Han med dialekt, har vært utplassert i Ernö som sisteårsstudenter fra Westerdals. De fortsetter nå som team i byrået.

11337 1540b original

Tospannet var blant de elevene som markerte seg aller sterkest i elevklassen i årets Gullblyant; de var nemlig involvert i begge vinnerarbeidene, samt et av diplomene. De gjorde seg også bemerket ved å stikke av med bronseplassen i Stig og Steins Kreative mesterskap, i konkurranse med en rekke etablerte team.

– Vi hadde veldig lyst til å få dem inn som utplasseringsteam etter å ha sett mappen deres. Det gikk litt tid før vi fikk svar. Men da det kom, viste det seg at de hadde brukt litt tid på å spore opp og besøke Ernö (kokken byrået vårt er oppkalt etter), for å få hans velsignelse. Nå er vi i full sving med å plukke bort dialekten til Sindre og fete opp Ulrik, uttaler resten av byråets kreative avdeling.

Teamet har allerede rukket å gjøre flere jobber for Ernös kunder, blant annet for Arcus, Nikon, Diners Club, H-vinduet og Meny.