Barista til Verdens Sterkeste Mann

Ole Peder Henriksen har nylig begynt som produsent i Verdens Sterkeste Mann, etter tre år på tekstforfatterlinja på Westerdals. I tillegg vil han få ansvaret for husets kaffeservering.



Henriksen er nemlig utdannet barista.
– Ole Peder er en fantastisk fin fyr. Vi er glad han takket ja til å begynne hos oss, sier daglig leder Frederik Horn.

Henriksen var en del av teamet som vant gull i elevkategorien i Gullblyanten, og kommer fra en familie som har vært revisorer generasjoner. Og er altså sertifisert barista.
– Det er så mye svart gull som blir misbrukt i skitne traktere, og som står og brenner seg til sure oppstøt. Jeg gleder meg til å produsere herlige radiospotter og og lytte til dem over en lystig kaffeslabberas, sier en motivert og entusiastisk Ole Peder.



Til jobb i Alfa Romeo Verdens Sterkeste Manns Fredrik Horn er kjent for å slå litt ekstra på stortromma når nye folk ansettes, og denne gangen er intet unntak. Henriksen ble onsdag for en uke siden tildelt en Alfa Romeo Spider fra Autostrada som firmabil. Riktignok bare for noen timer. Ferden gikk fra leiligheten på Grünerløkka til frokost på Bølgen & Moi. Og deretter til Skøyen og ny kontorpult.