Heisholt går til TBWA

Erik Heisholt forlater reklamemakker Øistein Borge til fordel for ny jobb i TBWA Oslo.

8620 6e56d original

Erik Heisholt slutter i kommunikasjonskollektivet 2008scandinavia, som han startet sammen Øistein Borge i november 2007. Reklamemakkerne er regnet som tungvektere i reklamebransjen, og har tidligere jobbet sammen i Leo Burnett som henholdsvis kreativ leder og kreativ direktør.

– Det er selvsagt vemodig å forlate noe som er såpass nystartet og spennende som 2008scandinavia, samt miste den daglige kontakten med Øistein. Men den faglige utfordringen i dette tilbudet fra verdens mest kreative byråkjede ble rett og slett for fristende, sier Erik Heisholt i en pressemelding.

Heisholt går til stillingen som kreativ direktør i TBWA Oslo. I tillegg skal han jobbe på internasjonale oppgaver for TBWA.

Kun Borge igjen
Hva som skjer med 2008scandinavia er ikke avgjort. Etter at Heisholt slutter består byrået kun av Øistein Borge. Borge gir uttrykk for at eventuell videre drift vil avhenge av flere forhold, ikke minst hvorvidt han greier å skaffe en erstatter for Heisholt.
– Det er nok sannsynlig at en eventuell ny partner vil være en person som er mer konsulent- og rådgivningsorientert, og ikke en ren kreatør, sier Borge.

– Vi har akkurat avsluttet noen store oppdrag, og siden vi jobber på prosjekt berører ikke dette andre enn oss selv, avslutter Borge.

Det er foreløpig ikke endelig avklart når Heisholt er på plass i TBWA Oslo, men han bekrefter at det trolig vil skje i løpet av nær fremtid.

Artikkelen er også publisert hos Kampanje.

Foto: Lars Pettersen