Enda flere til Melvær&Lien

Melvær Idé-entreprenør styrker satsingen på forretningsutvikling.




Melvær&Lien Idé-entreprenør har en egen avdeling som hjelper bedrifter med å utvikle innovative ideer og konkurransedyktige forretningskonsepter. To nye ansatte vil gi viktige bidrag i arbeidet med å styrke kundenes konkurransefortrinn, vinne tilbake markedsandeler og møte fremtidige utfordringer.

Marianne Fedde Lilland er ansatt som konseptutvikler. Hun er utdannet innen Service Management, industridesign og pedagogikk. Fedde Lilland har tidligere vært reiselivssjef på Hovden, startet opp og utviklet Kilroy Travels i Stavanger og har undervist i Ungt Entrepenørskap.

Øystein Sørhaug er ansatt som forretningsutvikler i konseptavdelingen, hvor han skal hjelpe gründere med å gjøre ideer om til business. Han er også kontaktperson for alle som ønsker å søke investorkapital fra inkubasjonsfondet TEFT (www.teft.biz). Sørhaug er siviløkonom med spesialisering innenfor innovasjon og entreprenørskap fra Handelshøgskolen i Bodø. Han har tidligere jobbet som prosjektleder og forretningsutvikler i Kunnskapsparken i Sogn og Fjordane.