Lo Tech ekspanderer

Idé -og designstudioet Lo Tech jubler over to fine ting som begynner på K: ansettelse av Kathrine Winther Hansen og nye kontorlokaler.

– Lo Tech vokser, og da tør vi også å tenke større om det vi gjør, sier Jenny Solem Vikra, som startet opp Lo Tech for et års tid siden sammen med Marte Konradsen.

Winther Hansen begynner i stillingen som grafisk designer og AD, og har allerede bidratt til at studioet har brynet seg på større prosjekter enn tidligere. Winther Hansen har bakgrunn fra Grafisk Design på Norges Kreative Fagskole og prosjektledelse på Prosjekt Design, og har de siste årene jobbet som grafisk designer i Medvind og Magnum Media.

– Jeg ser frem til å jobbe i et såpass nytt studio, som jeg selv kan være med å prege. Vi jobber tett på kundene og involverer oss i alle deler av produksjonen, noe som er viktig for meg. Jeg liker ideologien til Lo Tech, at datamaskinen ikke skal stå i veien for gode ideer. Studioet er nyetablert og det er stas å ikke trenge å se noen begrensinger for hvilke prosjekter vi kan engasjere oss i, sier hun.

Både Solem Vikra og Konradsen har bakgrunn fra AD-linjen på Westerdals School of Communication. Etter tre år på skolebenken og praksis i et musikkmagasin i København, dro de hjem til Oslo for å starte Lo Tech høsten 2010. Studioet jobber hovedsakelig med design, setting av magasiner til analog og digital produksjon, foto og underleveranser til reklamebyrå.

I selskap med Feed, Bra Folk, Straydog og Brilliance Records har jentene flyttet inn i Jimmy Royals gamle lokaler i Akersbakken.

– Det er inspirerende å sitte sammen med en så flink gjeng som driver med same same but different, sier Konradsen.

Førstkommende fredag feires de nye lokalene med åpent hus i Akersbakken 12 fra kl 19.00, og alle er velkommen.

Foto: Lo Tech

Kommentarer

Bjørnar Thorsen

Kreatør i Trigger Oslo

6 år, 5 måneder siden

Trykker på lik og smiler :) Ikke på morbid vis. På godt vis.

Henrik Berg Slang

Tekstforfatter/Kreatør i Dinamo

6 år, 5 måneder siden

Gratulerer med og til supre Kathrine! (Illustrasjonsbildet er verdig Oslo Girls-akkompagnement)