Første prosjektleder i Anorak

Anorak har til nå styrt uten andre enn byrålederen i administrasjonen, men ansetter nå sin første prosjektleder: Ina Egelandsdal.

– Vi kommer alltid til å være et byrå med kreativ tyngde. Derfor kunne vi ikke ha funnet en bedre prosjektleder enn Ina. Hun er en hybrid av en prosjektleder med erfaring fra miljøer med høyt tempo og krevende oppgaver. I tillegg har hun et dypt innblikk i kreatørfaget gjennom utdanningen fra Westerdals og tidligere jobb som AD. Med sterke meninger og et av verdens største smil er hun med andre ord akkurat den personen vi lette etter, sier Torgeir Vierdal, byråleder i Anorak.

– Anorak gir meg akkurat de utfordringene jeg lette etter, ingen dag er lik. Arbeidsstrukturen her er helt annerledes enn hva jeg er vant med, og jeg har virkelig troen på Anorak som byrå. I tillegg å få jobbe med de hyggligste gutta er jo en bonus i seg selv, sier Egelandsdal.

Høyre og venstre hjernehalvdel. Ina Egelandsdal har tidligere jobbet som prosjektleder i Inspiration Kommunikasjon & Event og som art director i Creo Communication. Her har hun fått bryne seg på kunder som Aller, Volvo, Norsk Tipping, Nitedals Hjelpestikker og Schibsted.

Foto: Anorak

Kommentarer

Kristian Kaupang

5 år, 11 måneder siden

Gratulerer Ina!