McCann skifter kreativ ledelse

Tore Woll slutter i McCann, mens Jørgen Gjærum tar over rollen som kreativ leder bare to år etter at tekstforfatteren begynte i selskapet.

– Jørgen Gjærum (32) er etter to år som tekstforfatter hos McCann Oslo blitt selskapets nye kreative leder. I tillegg til McCann, har Gjærum fartstid fra toneangivende byråer som Forsman & Bodenfors (Gøteborg), DDB (Oslo) og AKQA (London).

Ifølge McCann har den nye kreative lederen ambisjon om å gjøre McCann til det byrået som gir kreatører størst mulighet for nasjonal og internasjonal suksess.

– Jørgen er ung nok til å ville forandre verden, og gammel nok til å forstå hvordan. Han er smart, nytenkende og veldig ambisiøs. Han unner andre folk suksess og heier på de gode ideene uansett hvor de kommer fra. Dessuten er han aldri redd for å si meg midt imot, og jeg stortrives sammen med modige og flinke folk, sier Marit Høvik Hartmann, administrerende direktør i McCann Oslo.

Et sted for sultne kreatører. – McCann skal få et enda sterkere fokus på kreativitet, og være et sted der sultne kreatører har størst mulighet til å oppnå nasjonal og internasjonal suksess. Med Norges beste strateger i ryggen, er McCann et perfekt sted for kreatører som vil ta verden med storm. Sammen skal vi jobbe hardere enn noen andre for å være det byrået som kommer med de smarteste løsningene, sier Jørgen Gjærum.

Gjærum tar over etter Tore Woll, som inntil nylig var kreativ leder i tospann med Erlend Kloumann Høiner. Tidligere i sommer sluttet Kloumann i jobben for på flytte til Sørlandet. Nå slutter også Woll i selskapet, og ifølge McCann er årsaken at han ønsker å drive for seg selv.

– Tore har vært en viktig ressurs for McCann og har vært med på å rive ned veggene mellom de ulike fagfeltene. Han har bidratt til at kreatører jobber sammen på en ny måte, en viktig arv vi tar med oss videre, sier Høvik Hartmann.

Foto: McCann

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.