Ida & Andreas lager film for Pudder

Med Ida & Andreas med på laget utvider stylist- og fotoageturet nedslagsfeltet med redaksjonell og kommersiell filmproduksjon.

Pudder Agency, som fra før av huser fotografer, stylister, hår- og makeupartister, satser nå også på redaksjonell og kommersiell filmproduksjon med moteuttrykk som spesialitet. 

Byrået representerer nå regissør-duoen Ida & Andreas, som tidligere har gjort arbeider for blant andre Pepsi Max, Tine, Costume, Hovefestivalen og webproduksjoner som New Face for DBTV og VGTVs motesatsning Min Mote. I tillegg lager de musikkvideoer og dokumentarer for kjente artister som Jonas Alaska, Tôg og Bjørn Eidsvåg. 

Ida Thurmann-Moe (f. 1986) og Andreas Grødtlien (f. 1987), har film- og TV-utdannelse fra Westerdals. For tre år siden dannet de produksjonsselskapet Lavafilm, som et resultat av at de ønsket seg mer variasjon i tilnærmingen til filmproduksjon.

Et tydelig nisjebyrå

– Vi synes det er kjempespennende og veldig stas at Pudder Agency nå åpner for film. Film og stills er to veldig forskjellige felt, men et tett samarbeid mellom disse kan være med på å løfte det ferdige resultatet og skape en helhetlig visuell pakke. Pudder er et agentur som er kvalitetsbevisst og tydelig i sin nisje, så vi gleder oss veldig til å jobbe med dem, sier Ida & Andreas

– Markedet vi jobber i, og ikke minst den nisjen vi spesialiserer oss på, er i konstant endring og utvikling. Vi opplever at kundene våre i større grad etterspør levende bilder og innholdsproduksjon for digitale flater. Med Ida & Andreas møter vi markedet på nettopp dette. De har en tydelig signatur og en fin følelse for det de driver med, til sammenligning med de kreative vi har i Pudder Agency fra før av, uttaler daglig leder Maren Helly-Hansen Sørbye og fotografagent Hilde Holta-Lysell.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.