Babusjka ruster opp med Magne Hage

Filmproduksjonsselskapet girer opp satsingen på teknologi og animasjon med Magne Hage, som forlater sin post som animatør og regissør hos Apt til fordel for en nyopprettet stilling.

79866 c56bc original
Magne Hage blir en viktig brikke i Babusjkas pågående teknologiske satsing, ifølge grunnlegger Mads Astrup Rønning.

Magne Hage har vært involvert i Regnskogsfondets «Bli Skogvokter», DNBs «Boligreisen», Skattetatens «Elektronisk Skattekort» og NSBs «Miljøtoget», som de siste årene har vært gjengangere på prisutdelinger nasjonalt og internasjonalt.

– Magne fortsetter som animasjonsregissør, men blir også en viktig brikke i vår pågående teknologiske satsing, forteller Babusjka-grunnlegger Mads Astrup Rønning.

– Babusjka har en fantastisk, unik og kreativt tilnærming til å drive firma. Dette kombinert med et ekstremt sterkt fagmiljø på både live-action og animasjon, deres sterke interesse for, og vilje til satsning på ny teknologi, gjorde valget lett da jeg fikk tilbud om å starte. Jeg gleder til å være med å sette mitt preg på Babusjka, og stortrives allerede sammen med denne fantastiske gjengen, sier Magne Hage.

Fortsetter der andre stopper

– Vi er svært, svært fornøyd med å få Magne med sin personlighet og all sin kompetanse inn i vårt miljø. Magne fortsetter der andre stopper. Han har laget noe av det aller beste arbeidet produsert i Norge, og har vært med å prege utviklingen, og hva som er mulig å få til innenfor faget, i mange år, avslutter Astrup Rønning.

I løpet av sine første uker har han allerede laget en prototype på et Babusjka Playroom VR-spill som du kan laste ned her om du har HTC VIVE.