Tre til PR-operatørene

Byrået blir tre medarbeidere større med en prosjektleder, en rådgiver og en tekstforfatter.

Byrået henter inn Marie Berge som prosjektleder. Hun har tidligere vært prosjektleder i Mediaplanet, der hun jobbet med innholdsmarkedsføring for bedriftsmarkedet. I tillegg har hun erfaring fra markedsavdelingen i Morgenbladet, og hun har master i Medievitenskap fra Universitetet i Oslo.

Troels Mathisen blir en av PR-operatørenes nye rådgivere og er foreløpig tilknyttet byrået på prosjektbasis. Tidligere jobbet han som informasjonssjef i Stiftelsen Organdonasjon, og han har også vært journalist og foredragsholder. Troels’ bakgrunn er bachelor i kommunikasjonspsykologi og medievitenskap fra Universitetet i Oslo.

PR-operatørene får også en ny tekstforfatter i Steinar Daltveit. Han er utdannet sivilingeniør i Industriell Økonomi fra NTNU og har erfaring med både journalistikk og markedsføring.

Får i pose og sekk

Samtidig som PR-operatørenes nye forsterkninger bringer med seg journalistisk kompetanse, har alle tre kunnskap og erfaring innen markedskommunikasjon. 

– Marie, Troels og Steinar tenker redaksjonelt samtidig som de forstår det kommersielle aspektet. Jeg gleder meg til å se dem bistå kundene våre med nye impulser og energi, sier byråleder Petter Thorendahl.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.