JCP styrker PR- og innholdssatsingen

Sølve Hindhamar går til JCP etter 13 år som journalist og nettredaktør i Se og Hør. Samtidig forlater Maria Ebbestad Kondomeriet, der hun har vært presseansvarlig og nettredaktør. Begge blir del av JCPs PR-avdeling.

– I Maria og Sølve har vi sikret oss to meget erfarne bransjeprofiler som vil styrke vår satsing på PR og innhold, sier daglig leder i JCP PR, Henrik Juel Teige

Driver populær podkast

Maria Ebbestad kommer til JCP etter syv år i Kondomeriet. Der har hun vunnet en rekke priser for sitt arbeid i sosiale medier. I tillegg driver hun «Helt Naken», en av Norges mest populære podkaster. I JCP går Maria inn i rollen som rådgiver. 


– JCP har markert seg med mange spennende jobber i det siste og jeg ser fram til å hjelpe våre kunder til å bli bedre på PR og sosiale medier, sier Ebbestad.


– Maria har meget gode resultater fra Kondomeriet og bevist hvordan sosiale medier kan bidra til økt omsetning både på nett og i butikk, sier Juel Teige.

 Fra Se og Hør til JCP


Sølve Hindhamar jobbet inntil nylig som journalist og utgavesjef i Seoghør.no, der han har vært siden oppstarten i 2006. Han har også bakgrunn fra NRK Buskerud og Dagbladet. 


– For en som elsker kreative utfordringer er en jobb som innholdsrådgiver i JCP en fantastisk mulighet til å utvikle seg videre. Jeg gleder meg til å blomstre i Norges desidert mest spennende kommunikasjonsmiljø, sier Hindhamar. 

Han skal bruke sin redaksjonelle erfaring til å skape unikt og engasjerende innhold for byråets kunder.

– Sølve har lang erfaring som journalist og et solid nettverk, så her har vi landet en kjemperessurs, sier Juel Teige. 


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.