Fra OMG til Breakfast

Breakfast fyller opp med flere rundt frokost-buffeten, denne gangen er det Ole Petter Thomassen som står på menyen.

Den 31 år gamle herremannen er opprinnelig fra Bærum, utdannet fra NITH med en bachelor i IT med spesialisering innen digital markedsføring. De siste syv årene har han jobbet med performance marketing i OMG. Hos Breakfast er de svært fornøyd med å få på plass Ole Petter Thomassen.

– Breakfast har en økende oppdragsmengde, spesielt innenfor webanalyse og performance marketing, sier byråleder og rådgiver Thomas de Vries i Breakfast. 

–  Det har vært en lang og nøyaktig jakt etter den rette personen innen dette fagområdet. At vi får på plass Ole Petter, med hans digitale ekspertise og kunnskap om performance-marketing, er vi svært glade for.

– Jeg er teknisk rettet og kreativt orientert. Nå kommer jeg inn med friskt mot for å styrke det digitale, helt spesifikt innen performance, sier Thomassen om sin rolle som digital rådgiver hos Breakfast. 

–  Med sin erfaring fra arbeid med en rekke kjente nasjonale merkevarer blir han en solid tilvekst til de digitale produktene vi allerede leverer, avslutter Thomas de Vries.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.