Smart nordlending til Morgenstern

Eirik Mikalsen er ansatt som ny rådgiver i Morgenstern. Han kommer sist fra McCann og har tidligere vært strategidirektør i OMD.

– Dette er et veldig spennende tidspunkt å begynne i Morgenstern som har etablert seg som en seriøs utfordrer til de svære byråene. Timingen kunne simpelthen ikke vært bedre, sier Eirik Mikalsen

Med Mikalsen på plass i Karl Johans Gate 21 skal Morgenstern kunne håndtere enda flere kunder, i tillegg til at han vil bidra på flere av de nåværende prosjektene.

– Med Eirik på plass kan vi tilby enda bedre strategisk bistand til både nåværende og fremtidige kunder. Dette er helt nødvendig ettersom oppdragsmengden til byrået har økt i både omfang og kompleksitet det siste året, sier byråleder Ole Hustad.

Mikalsen, som har jobbet i reklame- og mediebransjen i nesten tjue år, sier han er veldig klar for nye utfordringer.  

– Da Ole presenterte seg med at «... Morgenstern skal være et sted helt fritt for iddioter», syntes jeg det virket fryktelig ambisiøst. Men etter knappe tre år er byrået allerede et av bransjens aller flinkeste. Så med en god porsjon prestasjonsangst skal det bli en glede å ta del i et så kreativt drevet og ikke minst upretensiøst miljø, avslutter Mikalsen.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.