Emballasje for designere - fra idé til ferdig produkt

Dette halvdagsseminaret gjennomføres i regi av Kreativt Forum og Emballasjeforeningen, og retter søkelyset på hvordan vi kan vi levere en bedre og mer bærekraftig løsning på design og emballasje til felles kunder i framtiden.

I dag er det lite eller ingen kommunikasjon og samarbeid mellom designere av emballasje og produsenter av emballasje. Begge fagmiljøene har for liten kunnskap om hverandres fag og resultatet blir gjerne dårligere opp mot felles kunde enn om disse fagmiljøene samarbeidet bedre.

Dette seminaret er relevant for alle som jobber med emballering og emballasjedesign. Det vil bli servert lunsj med påfølgende relevante foredrag. Det vil bli mulighet til mingling både før, under og etter seminaret der du kan stille spørsmål direkte til aktører som jobber innenfor emballasjebransjen og som har god kunnskap om emballering av både forbrukerpakninger og ytteremballasje uavhengig av type emballasjemateriell.

Program:

Dato : 17. september 
Sted : DogA, Hausmannsgate 16, Oslo
Tid   : 11:30 - 16:00. V
i serverer lunsj kl.11:30, så kom presis! 
* Dørene åpner kl.10:00 og stenger ca. kl.17:00 slik at det skal være en god mulighet for å møte emballasjeekspertene og stille eventuelle spørsmål du lurer på.

Foredrag:

Trends in packaging and how to emotionally engage and connect with your consumers
Key note-foredrag. Amelie Brock, Concept designer, Amore, Stockholm forteller om trender innen emballasje og hva som skal til for å involvere og engasjere målgruppen din. 

Fra idé til ferdig produksjon 
Eirik Seu Stokkmo, designer og partner i Metric Design forteller om muligheter og utfordringer med emballasjedesign fra en designers ståsted. 

Muligheter innen emballasjeproduksjon
Emballasjeprodusenter forteller om hva som er mulig å produsere av kampanjemateriell, forbrukerpakninger og displayløsninger.

Design for en sirkulær fremtid
Atle Thiis-Messel, Miljøsjef i SBS (HÅG, RBM & RH), forteller om hvordan de jobber med miljø gjennom produktutviklingsprosessen, med bevisst fokus på hele verdikjeden. 

Tverrfaglig samarbeid som suksessfaktor for emballasjedesign
Fredrik Lund, senior sivilingeniør og Industridesigner, Inventas i Trondheim, forteller om viktigheten av og utfordringer med tverrfaglig samarbeid ved emballasjedesign.


Meld deg på nå via påmeldingsskjemaet nedenfor! 
Pris: Kr 950,- for medlemmer av Kreativt Forum og Emballasjeforeningen. Kr 1450,- for ikke medlemmer  
* Påmelding er bindende. Prisene er eks. mva og inkluderer lunsj. 

Vi håper å se deg!  

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.