KOMMs åtte Effektprinsipper

Kreativt Forum i samarbeid med Bring inviterer til en faglig lunsj torsdag 5. september.

Spørsmålet om forretningseffekten av kommunikasjon er ikke ny, men svært aktuell. Byråer og markedssjefer som ikke kan forklare hvordan kommunikasjon skaper forretningsverdi, opplever i stadig større grad utfordringer med å få markedsføringsbudsjettene de ønsker. Derfor har KOMM, søsterorganisasjonen til Kreativt Forum i Sverige, utviklet Effektprinsippene: Åtte prinsipper for å tenke rundt og jobbe med kommunikasjonseffekt. Prinsippene er basert på et omfattende grunnlag av praktisk erfaring fra næringslivet, etablert og ny forskning, samt vitenskapelige studier.

Effektprinsippene er utviklet av KOMMs Effektkomite med bred representasjon fra ulike deler av næringslivet under veiledning av Dr. Niklas Bondesson, forsker ved Stockholms universitet og vitenskapssjef på bevis-strategi i NoA.


Forelesere:

Dr. Niklas Bondesson 

Head of Science, Evidence Strategy (The North Alliance) samt forsker ved Stockholms universitet. Hovedforfatter. Niklas er medgrunder av konsulentbyrået Evidence Strategy (NoA), der han jobber som rådgiver innen posisjonering. På Stockholms Universitet er han han forsker og ansvarlig for utdannelsen innen markedskommunkasjon. Niklas har publisert flere studier om kommunikasjonseffekter i internasjonelle forskningsjournaler. I 2016-2018 satt han i KOMMs styre og siden den gang vært formann i forbundets Effektkommitté. 

 


Tommy Lindgren 

Varemerke- og kommunkasjonstrateg i Zellout. Medforfatter og prosjektleder. Tommy er utdannet planner og leder i reklamebyrået Zellout som han stiftet i 1996. Han er ansvarlig for og jobber med utviklingen av private og offentlige oppdragsiveres varemerker og kommunikasjon. Han har også underbist på Medie- og  kommunikationsvetenskapen på Uppsala universitet. 

 


Hvem bør delta? 

Alle som jobber med markedsføring og som har behov for å synliggjøre sine markedsinvesteringer. Både på byrå- og kundesiden. 


Tid og sted: 

Torsdag 5. september kl.11.00 -13.00
Det serveres lunsj fra kl.11 - 12.
Foredraget er fra kl. 12 - 13.

Posthuset (Bring), Oslo. 
Klikk for å se kart her


Pris:

Kr 250 for KF medlemmer
Kr 500 for ikke-medlemmer


Påmeldingsfrist: 2. sept.

Klikk her for påmelding >>

 

Takk til vår samarbeidspartner:

 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.