FESTIVAL KICK-OFF på 16.MAI

FESTIVAL KICK-OFF på 16.MAI

Søndag 16. mai braker det løs på Café Fiasco med ElektroStat Kick-off!

Vi inviterer til høylytt KICK-OFF på Café Fiasco i Oslo, dagen før nasjonaldagen, på selveste 16. mai. Kvelden sparkes i gang med programslipp, det blir live opptredener med tre band på scenen og en helaftens elektrofest med DJs, grilling/BBQ og uteservering frem til kl.03:00!

PROGRAM SLIPP
De første artistene som spiller på festivalen i oktober (@ Månefisken!) offentliggjøres og det legges ut et begrenset antall early bird festivalpass til hyggelig pris. Vi trekker videre ut heldige vinnere som får festivalpass til ElektroStat 2010.

Tre band står på scenen;

ESSENCE OF MIND
Fet elektro-rock fra Erlend & co som herjer alternativ listene i Tyskland. Gutta leverer über groovy electro rock med melodiske synth arrangementer og punchy rytmer. Akkurat som vi liker det!

SUBSTATE
Fengende velprodusert elektropop med klare EBM-referanser, er de norsk synths svar på Röyksopp?

OVRPWR
Monster pop med skamløse fengende sing-along refrenger som du ikke har hørt maken til siden 80-tallet. Fredrikstad is in da house!

Deejays
Før, mellom og etter konsertene snurres det fet elektrofisert mørk musikk, fra 80s classics og electroclash, via synth, dark wave og industrial til EBM og psy! Inne i klubben spiller DarkShark, Optimus Prime og DJ Electro. Ute på terrassen regjerer Half Face (In Vein), T1 og DJ Satan (am djtm.)

STED: Café Fiasco, Schweigaardsgate 4 v/Galleri Oslo
100kr i døra, 20 år leg plikt. Dørene åpner 20:00.
www.elektrostat.com.

FESTIVAL KICK-OFF på 16.MAISøndag 16. mai braker det løs på Café Fiasco med ElektroStat Kick-off!Vi inviterer til høylytt KICK-OFF på Café Fiasco i Oslo, dagen før nasjonaldagen, på selveste 16. mai. Kvelden sparkes i gang med programslipp, det blir live opptredener med tre band på scenen og en helaftens elektrofest med DJs, grilling/BBQ og uteservering frem til kl.03:00!

PROGRAM SLIPP
De første artistene som spiller på festivalen i oktober (@ Månefisken!) offentliggjøres og det legges ut et begrenset antall early bird festivalpass til hyggelig pris. Vi trekker videre ut heldige vinnere som får festivalpass til ElektroStat 2010.

Tre band står på scenen;

ESSENCE OF MINDFet elektro-rock fra Erlend & co som herjer alternativ listene i Tyskland. Gutta leverer über groovy electro rock med melodiske synth arrangementer og punchy rytmer. Akkurat som vi liker det!

SUBSTATEFengende velprodusert elektropop med klare EBM-referanser, er de norsk synths svar på Röyksopp?

OVRPWRMonster pop med skamløse fengende sing-along refrenger som du ikke har hørt maken til siden 80-tallet. Fredrikstad is in da house!

Deejays: Før, mellom og etter konsertene snurres det fet elektrofisert mørk musikk, fra 80s classics og electroclash, via synth, dark wave og industrial til EBM og psy! Inne i klubben spiller DarkShark, Optimus Prime og DJ Electro. Ute på terrassen regjerer Half Face (In Vein), T1 og DJ Satan (am djtm.)

STED: Café Fiasco, Schweigaardsgate 4 v/Galleri Oslo100kr i døra, 20 år leg plikt. Dørene åpner 20:00.www.elektrostat.com.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.