Formering – En utstilling i samarbeid

De siste månedene har en gjeng på seks nær uteksaminerte grafiske designere fra Westerdals drevet på med et egetinitiert prosjekt i samarbeid med Grafill.

Utstillingen «Formering – En utstilling i samarbeid» er et resultat av at elevene samlet de beste visuelle kommunikatørene de kunne finne og ba dem om å sette av 48 timer hver til et høyst lettbeint og interessant eksperiment i kommunikasjonens navn.

Hver utøver mottok et produkt fra forrige person i rekken, tolket dette og forsøkte å gjette hva briefen hadde gått ut på – for så å løse denne briefen og sende produktet av dette videre til nestemann. Slik fortsatte det i totalt to måneder, og resulatet kan du oppleve i sin helhet på Grafill R21 8.-25. mai. 

Totalt 24 kommunikatører var med på prosjektet: Steinar og MatsSergio HaischEivind MolværJon Arne BergMoa NordahlMax EstesRemi JuliebøAll Tomorrow'sFrode SkarenKim Holm,Mari Kanstad JohnsenJunn Paasche-AasenKhim Tengesdal, Lid & WikenBlank BlankUgly Portraits, OfhvidstenPeter-John de VilliersFredrik MelbyEller med AOscar GrønnerWork In ProgressCarl Gürgens og Jens Tandberg & Kenneth Pettersen.

Utstillingsåpning og vernissage er onsdag 8. mai kl 18.00. Les mer om prosjektet på Formering.no.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.