Pulskonferansen

Norges viktigste helsekonferanse handler om brukerne.

Det mangler ikke på store ord og visjoner for digital tjenesteutvikling i helsetjenesten. Men, hvor blir det av mennesket i alt snakket om ny teknologi? Pulskonferansen torsdag 6. september 2018 har både helsepersonell og pasienter i sentrum.

Det digitale designbyrået Netlife står bak helsekonferansen PULS som avholdes for andre gang i år. StartupLab, Geelmuyden Kiese og Norway Health Tech er samarbeidspartnere. 

I en verden hvor IT og digitalisering står i sentrum for oppmerksomheten, forsvinner ofte behovene til helsepersonell og pasienter i all hypen om ny teknologi. Pulskonferansen tar også for seg trender innen helseteknologi, men setter helsepersonell og pasienter i sentrum.  

Konferansen viser hvordan digitalisering av helsetjenesten kan bidra til en bedre hverdag for både helsepersonell og pasienter i dagens Norge. Deltakerne vil kunne la seg inspirere av konkrete eksempler på innovative, digitale tjenester og nyttige verktøy for både helsepersonell og brukere. 

I programmet for Pulskonferansen finner vi blant andre Barbara Barry fra Mayo Clinic Center for Innovation, USA, som skal fortelle om klinikkens erfaringer med kunstig intelligens. Personvern står sentralt i digitalisering av helsevesenet. Datatilsynets leder Bjørn Erik Thon er blant foredragsholderne på Pulskonferansen og tar for seg personvernets dilemma. Erik Fosse fra Universitetet i Oslo holder innlegg om hvordan kunstig intelligens utfordrer helsetjenesten. Henrik Aase i EpiGuard griper fatt i hvordan brukerdrevet innovasjon helsetjenesten gjør samfunnet bedre. Og Sofie Frost leser dikt før lunsjen på heldagskonferansen på Sentralen i Oslo. 

www.pulskonferansen.no

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.