Escalon: Konferanse og pitchekonkurranse

Etter å ha hjulpet 3000 kunder verden over med å gjøre administrasjon til noe de tar for gitt, kommer Silicon Valley-selskapet Escalon endelig til Norge. Det markeres med en eksklusiv konferanse og pitchekonkurranse i Oslo den 25 oktober.

Escalon Services, et selskap med opphav i Palo Alto i California, lar entreprenører og direktører kjenne på roen ved at de administrative pliktene løper sømløst i bakgrunnen, mens de kan fokusere på vekst og kjernevirksomhet.

– Som gründere og partnere i store selskaper opplevde Escalons grunnleggere at backoffice-funksjoner som regnskap, lønn, HR og skatt alltid ble levert av ulike leverandører. Å finne frem til og koordinere disse leverandørene var krevende. Escalon skapte derfor en ny tjenestekategori som kalles Essential Business Services, forklarer Sarah Lerche, en av grunnleggerne og president i Escalon.

Escalon tilbyr alle backoffice-tjenestene, optimalisert, koordinert og samlet under ett tak. Bedrifter i alle faser, fra garasje til børs, får et enkelt holdepunkt for tjenestene de trenger for solid drift. De trenger verken bekymre seg for HR og skatt, eller sjonglere med forsikringsselskap, regnskapsførere og finansinstitusjoner. Escalon tilbyr til og med midlertidige økonomidirektører for å holde i den neste finansieringsrunden. 

– Siden 2006 har vi demonstrert hvordan de koordinerte tjenestene i denne one stop-modellen har frigjort tid for mer enn 3000 bedrifter i 22 land. Vi har et mål om minst 100 norske kunder i løpet av 2019, sier Lerche.

One stop for oppstartsbedrifter og SMBer

For oppstartsbedrifter er ansvar som regnskapsføring, skatt, etterlevelse av nasjonale og internasjonale regler og lønn noe som gjerne stjeler verdifull tid og energi. Men gründere kan ikke la slikt skli. Med Essential Business Services sørger Escalon for at oppstartsbedrifter alltid er klare for en due diligence: 

– Nå kan entreprenøren få det beste av begge verdener: spenningen ved å stake ut ny kurs, kombinert med den varme, rolige følelsen ved å vite at alle de administrative kravene ivaretas, sier Sarah Lerche.

Global born

Stadig flere norske selskaper er «global born», med en vekststrategi som krever at de lykkes også internasjonalt. Men å starte forretninger i for eksempel USA kan være krevende for selv den mest garvede direktør. 

Sarah Lerche er norsk, men har vært bosatt i Silicon Valley de siste tre tiårene. Hun kjenner både norske og amerikanske standarder godt.

– Å operere i USA er som å operere i hundre små land med hvert sitt lovverk. Vi hjelper internasjonale selskaper å trygt manøvrere kompliserte nye regulative landskap i alle landene vi er involvert, sier Lerche.

Lanserer med pitchekonkurranse

Den 25 oktober markerer Escalon sin inntreden i Norge med en full dag av spennende innsikt og unike nettverksmuligheter med noen av Silicon Valleys og Norges mest spennende investorer og nestorer. 

Dagen på Pop-senteret i Oslo avsluttes med en pitchekonkurranse der 8 prekvalifiserte bedrifter i skaleringsfasen presenterer for et eksklusivt panel. Vinneren sendes på en tredagers tur til Escalons hovedkvarter i Palo Alto, med en rekke investormøter.   

Mer informasjon om konferansen og pitchekonkurransen finner du her.

 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.