VM i Døds – 17. august 2019

Over 100 påmeldte deltagere og over 3000 i publikum.

Dødsingen har de siste årene eksplodert i popularitet og er nå blitt organisert gjennom ligaen Døds Challenge med konkurranser i Norge, Danmark og Sverige. Dødsing har også blitt stor i utlandet, og i fjor ble VM sett av over 130 millioner på Snapchat, Facebook og Instagram tilsammen. I år er det rekordmange påmeldte med deltakere bla. fra Spania, Finland, Tyskland, Frankrike, Polen, Sverige og Danmark.

– VM i Døds er en konkurranse med tradisjoner fra begynnelsen av 70-tallet og et eget forbund siden 2008. Da arrangementet gikk av stabelen for første gang var det 8 hoppere og 30 tilskuere. Nå har arrangementet vært utsolgt 8 år på rad med over 100 påmeldte deltagere og over 3000 i publikum, forklarer Paul Rigault

– Nytt av året er musikkinnslag med Emir, nytt matområde med food trucks og Afterdøds er tilbake på Kunstnernes Hus. Arrangementet blir vist live på TV2 Sumo og TV2 Sport 2, utfyller Stine Brun Kjeldås som er produsent og leder for VM i DØDS og DØDS CHALLENGE. Det vil også bli vist en times opptak søndag 18. august kl.19 på TV2 hovedkanalen.

KONKURRANSEN:

  • Kvartfinale – Klassisk døds – 30 deltakere 
  • Semifinale – Fristil døds – 20 deltakere
  • Finale – Klassisk eller eller fristil – 10 deltakere

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.