8 Effektprinsipper – i Stavanger (utsatt, ny dato kommer)

Kreativt Forum i samarbeid med Fasett inviterer til faglig lunsj onsdag 20. november: Åtte prinsipper for å tenke rundt og jobbe med kommunikasjonseffekt fra KOMM, Kreativt Forums søsterorganisasjon i Sverige.

Spørsmålet om forretningseffekten av kommunikasjon er ikke ny, men svært aktuell. Byråer og markedssjefer som ikke kan forklare hvordan kommunikasjon skaper forretningsverdi, opplever i stadig større grad utfordringer med å få markedsføringsbudsjettene de ønsker. Derfor har KOMM, søsterorganisasjonen til Kreativt Forum i Sverige, utviklet Effektprinsippene: Åtte prinsipper for å tenke rundt og jobbe med kommunikasjonseffekt. Prinsippene er basert på et omfattende grunnlag av praktisk erfaring fra næringslivet, etablert og ny forskning, samt vitenskapelige studier.

Effektprinsippene er utviklet av KOMMs Effektkomite med bred representasjon fra ulike deler av næringslivet under veiledning av Dr. Niklas Bondesson, forsker ved Stockholms universitet og vitenskapssjef på bevis-strategi i NoA.

 

Forelesere:

Jerker Winther

Jerker Winther, head of planning & strategy på Åkestam Holst NoA. Jerker har jobbet i over 25 år i kommunikasjonsbransjen og de seneste 13 på Åkestam Holst NoA. Jerker har ansvar for at jobbene de gjør for kundene sine oppnår så god effekt som mulig. Åkestam Holst har de siste 5 årene blitt ansett som ett av de mest kreative byråene i Sverige, samt det byrået som har sakpt best effekter for sine kunder. Han har jobbet med kunder som IKEA, Audi og Carlsberg. Jerker er medforfatter till de 8 effektprinsippene og er medlem i effektgruppen i KOMM. 


Tommy Lindgren 

Varemerke- og kommunkasjonstrateg i Zellout. Medforfatter og prosjektleder. Tommy er utdannet planner og leder i reklamebyrået Zellout som han stiftet i 1996. Han er ansvarlig for og jobber med utviklingen av private og offentlige oppdragsiveres varemerker og kommunikasjon. Han har også underbist på Medie- og  kommunikationsvetenskapen på Uppsala universitet. 

 

Hvem bør delta? 

Alle som jobber med markedsføring og som har behov for å synliggjøre sine markedsinvesteringer. Både på byrå- og kundesiden. 


Tid og sted: 

Onsdag 20. november kl.11.30 - 13.30

Program: 

11.30 Ankomst - frokost/mingling 

11.50 Velkommen Fasett/Kreativt Forum

12.00-13.00 Komm’s 8 effektprinsipper 

13.00-13.30 Felles diskusjon

13.30 Ferdig  


Fasett, Stavanger. 
Klikk for å se kart her


Pris:

Kr 250 for KF medlemmer
Kr 500 for ikke-medlemmer


Påmeldingsfrist: 15. nov.

NB! Kun 50 plasser. Her er det førstemann til mølla som gjelder.

Klikk her for påmelding >>

 

Takk til vår samarbeidspartner:

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.