Fargeblyant

Utstillingen Fargeblyant er kuratert av Cecilie Maurud Barstad, Bjørn Brochmann og Trond Bredesen. De har invitert illustratører og kunstnere som lager imponerende arbeider med fargeblyant. Alt fra kjappe tegninger og skriblerier og bilder fra skissebøker, til naturalistiske og detaljerte arbeider, billedbøker og billedkunst.

Fargeblyanten er et fantastisk tegneverktøy. Noen blyantstumper og en notisbok får plass i lomma. Og hvem har ikke noen fargeblyanter liggende i skuffen, i en boks eller et gjenglemt penal fra barneskolen?

Målet med utstillingen er å vise hvordan gode tegnere kan briljere med dette enkle verktøyet, og hvordan den samme blyanten kan gi forskjellig strek og struktur avhengig av hvilken hånd som fører den.

Vi er stolte av å presentere arbeider av en gruppe eminente norske og utenlandske tegnere: Andrea Serio, Mari Kanstad Johnsen, Nicolas Uribe, Per Dybvig, Marianne Engedal/Skinkeape, Kokooma/Kyutae Lee, Julius Vidarsønn Langhoff, Clement Thoby, Esra Røise, Terje Tønnessen, Alexandre Luu og William Grill i tillegg til Cecilie Maurud Barstad, Bjørn Brochmann og Trond Bredesen.

Salgsutstilling med originaler, trykk og bøker. Velkommen til vernissage, torsdag 5. mars klokka 18.00.

Utstillingen vises i Grafill R21 i perioden 5. mars - 29. mars 2020.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.