Nytt styre på plass i Trondheim

Olav Svartøien i HK reklamebyrå leder styret i KF Trondheim.

KF Trondheim gikk tidligere i år inn som en del av Kreativt Forum, men vil fortsette å ha et lokalt styre for å sikre aktivitet i regionen. Nå er nytt styre på plass og alle de største byråene er representert. Styret ledes av Olav Svartøien, partner og byråleder i HK Reklamebyrå. Tidligere i år kommenterte han sammenslåingen av de to foreningene slik: 

- Jeg ser frem til tilknytningen til et større faglig fora, og at medlemmene KF Trondheim integreres med en nasjonal kommunikasjonsbransje. Mange av byråene i Midt-Norge jobber med nasjonale kunder, og mot et nasjonalt marked, og da er det naturlig at vi organiserer oss med en nasjonal bransjeorganisasjon også. Jeg håper det vil styrke det lokale engasjementet, og bidra til tilførsel av økt faglig kompetanse og input, og føre til at kommunikasjonsbransjen i Trondheim vil stå sterkere sammen. 

Dette er styret for 2014/15
Olav Svartøien, byråleder/partner HK reklamebyrå (leder)
Dag Johansen, adm dir Bennett
Stine Mathisen, daglig leder Tibe T
Christoffer Kvarberg, adm dir Centerteam
Asbjørn Bredesen, daglig leder Scanpartner
Bjarne Berg, daglig leder Rosenborg Reklame.

Styret har hatt to møter på vårparten der bransjens rammebetingeler og anbudsproblematikk har stått på agendaen. I august legges aktivitetsplan for den kommende perioden.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.