Bli en bedre foredragsholder med teamet bak TEDxOslo

Lær av de beste i bransjen!   

TED er kjent over hele verden for sine korte, inspirerende og personlige foredrag. Kreativt Forum og Teamet bak TEDxOslo, tilbyr nå et eksklusivt kurs i teknikkene som gjør foredragsholdere klare for en TEDxOslo-talk. Kurset går over én dag og gir en innføring i de tre viktigste elementene i en vellykket talk.

 

1. Idé 

En sterk og tydelig idé er bærebjelken i et godt foredrag. I forberedelsene til en TEDxOslo-talk er idéfasen den viktigste. Deltakerne får en forståelse av hva en idé er, og hva som gjør den "...worth spreading".

 

2. Manus 

Dersom idéen skal nå ut - bli forstått, trodd og husket - må den formidles på en måte som engasjerer. Deltakerne får en innføring i hvordan et budskap dramatiseres, struktureres og formidles.

 

3. Sceneopptreden 

Et foredrag med gjennomslagskraft er avhengig av en trygg og troverdig sceneopptreden. Ulike teknikker gjennomgås, verktøy og øvelser som styrker formidlingen og øker gjennomslagskraften.

 

Hvem bør delta: 

Kurset er utarbeidet for alle som ønsker å formidle et budskap på en troverdig og engasjerende måte.

 

Dato og sted: 

Tirsdag 6. februar kl. 09.00 - 17.00

Spaces Oslo, Tollbugata 8 A og B 

Klikk for å se kart

 

Pris: 

Kr 5.900,- KF medlemmer.

Kr 7.900,- for ikke-medlemmer. 

* prisene er eks. mva. og inkluderer servering

** påmeldingen er bindende

 

Påmelding: påmeldingsfrist er 23. januar

Meld deg på her >>

 

Noen tilbakemeldinger: 

«Som foreleser på BI er jeg vant til å stå på scenen. Men det er alltid noe man kan forbedre og derfor deltok jeg på TEDxOslo-kurset. Det var veldig lærerikt. Jeg lærte å planlegge og definere budskapets kjerne,- noe som jeg opplevede som både vanskelig og komplekst. Det var utfordrende  og jeg var stadig utenfor min egen komfort-sone. Men kurs-lederne mestret å få meg tilbake slik at jeg kunne gi det lille ekstra. Kurs-lederne var, hver for seg, svært dyktige og sammen var de et utpreget godt team som utfylte hverandres rolle,- noe som resulterte i at jeg som deltaker fikk et svært godt utbytte ut av kurset. Sammen var de suverene. Selv om jeg ikke alltid var enig i deres filosofi (om hvordan holde en TED-talk), fikk jeg max utbytte av kurset. Jeg anbefaler det til andre som ønsker å utfordre seg selv litt ekstra hva gjelder formidling.

Nina Ronæs, foreleser BI.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.