Skriv bedre foredrag med teamet bak TEDxOslo

Et halvdagskurs for alle som ønsker å formidle et budskap fra en scene.

TED er kjent over hele verden for sine korte, inspirerende og personlige foredrag som formidler "ideas worth spreading" med stor gjennomslagskraft. Gjennom et effektivt halvdagskurs tilbyr vi en innføring i de teknikker og virkemidler som ligger bak en vellykket TEDxOslo-talk.

  • Hvordan skaper du kontakt med publikum?
  • Hvordan gjør du budskapet ditt levende?
  • Hvordan gjør du deg selv og din formidling relevant?
  • Hvordan sikrer du effekten du ønsker deg?


I løpet av fire timer lærer du hvordan du finner din "idea" - og hvordan gjør du den "worth spreading". Du lærer hvordan du med enkle virkemidler får publikum med deg, og hvordan en god struktur er din beste venn. Du får se eksempler fra kjente TED talks, og får gjennom korte skriveøvelser konkret tilbakemelding på din egen skriving.


Hvem passer kurset for?

Kurset henvender seg til alle som ønsker å bli bedre til å formidle sin kunnskap, dele sine idéer eller presentere sine tjenester:

  • Ledere
  • Konsulenter og rådgivere
  • Forskere
  • Kommunikasjons- og markedsansvarlige


Om kursholderen

Christoffer Leborg er tekstforfatter og har i over 20 år hjulpet bedrifter og organisasjoner med å finne, formulere og formidle sitt budskap. Siden 2017 har han hjulpet TEDxOslo sine foredragsholdere med å gjøre sine idéer "worth spreading".

 

Dato og sted: 

Onsdag 23. januar kl. 13.00 - 17.00

MESH Oslo, Tordenskioldsgate 3.  

Klikk for å se kart

 

Pris: 

Kr 4.900,- KF medlemmer.

Kr 5.900,- for ikke-medlemmer. 

* prisene er eks. mva. og inkluderer servering

** påmeldingen er bindende

NB! Det er kun plass til 20 deltakere. Mao, det er førstemann til mølla som gjelder. 

 

Påmelding: påmeldingsfrist er 20. desember.

Meld deg på her >>

 

Tidligere tilbakemelding: 

«Som foreleser på BI er jeg vant til å stå på scenen. Men det er alltid noe man kan forbedre og derfor deltok jeg på TEDxOslo-kurset. Det var veldig lærerikt. Jeg lærte å planlegge og definere budskapets kjerne,- noe som jeg opplevede som både vanskelig og komplekst. Det var utfordrende  og jeg var stadig utenfor min egen komfort-sone. Men kurs-lederne mestret å få meg tilbake slik at jeg kunne gi det lille ekstra. Kurs-lederne var, hver for seg, svært dyktige og sammen var de et utpreget godt team som utfylte hverandres rolle,- noe som resulterte i at jeg som deltaker fikk et svært godt utbytte ut av kurset. Sammen var de suverene. Selv om jeg ikke alltid var enig i deres filosofi (om hvordan holde en TED-talk), fikk jeg max utbytte av kurset. Jeg anbefaler det til andre som ønsker å utfordre seg selv litt ekstra hva gjelder formidling.»

– Nina Ronæs, foreleser BI.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.