Van Damme: «The Epic Split»

I hele høst har Volvo forsøkt å slå an viralt med sin Volvo Trucks-kampanje. Med «The Muscles from Brussels», Jean Claude Van Damme på laget, har de endelig lykkes.

39847 b4c9a original

Volvo har virkelig kjørt på med viralt orienterte filmer i høst. Blant «stjernene» de har brukt finner vi verdensmester på line, Faith Dickey, hamsteren Charlie og nå, i den store finalen, tar en fallert 80-tallslegende stuntkonseptet til nye høyder.

«Det du ser er en kropp som er perfeksjonert til det ytterste. Et par ben som er skapt for å trosse fysikkens lover. Og et tankesett som kan mestre det mest episke splittet.»

Hahaha, Jean Claude er seg selv.

– Sammenlignet med de forrige Volvo-videoene, som har et dokumentarpreg over seg, ønsket vi å lage noe mer poetisk, sier Andreas Nilsson, regissøren bak «The Epic Split». ”

– Videoen er veldig ren og enkel, det er ikke mye informasjon og vi lar stuntet forklare hva trailerne kan gjøre. Det er som en saktegående, nøye koreografert moderne dans.

Regissør Nilsson er for øvrig representert av Bacon OSL i Norge.

En annen Nilsson, Per som er PR-direktør i Volvo Trucks, vil også ha et ord med i laget.

– Ikke bare er «The Epic Split» visuelt spektakulær og spennende å se på, den er også den perfekte illustrasjonen på de unike egenskapene til den nye Volvo FM. Hvis traileren kan takle Jean-Claude Van Damme på sidespeilene, skal den være i stand til å takle de fleste situasjonene, sier Nilsson.

Litt kjedelig kanskje, men han må jo si noe sånt. Det er jobben hans.

  • Byrå: Forsman & Bodenfors
  • Produksjonsselskap: Folke Film
  • Regi: Andreas Nilsson