Digital-talenter til MK Norway

MK Norway Reklamebyrå styrker staben med nytt digitalt kreativt team hentet fra Shanghai og Paris.

56288 16df9 original
Duy Nguyen og Connie Pedersen er MK Norways nye internasjonale digitaltalenter. Foto: MK

Connie Pedersen og Duy Nguyen er både unge og sultne. De har en internasjonal bakgrunn og utdannelse som er helt i tråd med våre ambisjoner og mål, sier Doffen Trellevik, nyansatt kreativ leder i MK Norway.

Duy Nguyen kommer sist fra Wieden+Kennedy Shanghai, mens Connie Pedersen kommer fra Ogilvy Paris. De teamet opp under utdanningen Interactive Art Director ved Hyper Island i Stockholm og jobbet også sammen hos M&C Saatchi New York.

Verdensfarere lander i House of Bergen

– Etter å ha vært bosatt i flere forskjellige verdensdeler de siste årene synes vi det var på tide å komme hjem til Norge igjen. Bransjen er jo ganske forskjellig fra land til land og vi har vært så heldige å utvide horisonten vår med å få teste dette ut. Det har vært hardt arbeid og lange dager samtidig som vi har lært ufattelig mye. Nå er vi klare til å føre læring og kompetanse videre til MK Norway, sier Nguyen og Pedersen.

Duoen vil ha sitt faste arbeidssted i MK Norways kontorer i Oslo, også kalt Bergensambassaden House of Bergen.

– Et byrå blir aldri bedre enn de som jobber der og dette teamet er skikkelig godt, sultent og uredd, sier Doffen.

Satser internasjonalt

– Det som er attraktivt med MK Norway er at de virkelig satser kreativt og tenker like mye internasjonalt som lokalt, dette passer med våre ambisjoner. Vi har lyst å være med å bygge opp og vokse med MK Norway, sier Pedersen.

– MK Norway vil virkelig satse på oss og ansetter oss ikke som et juniorteam, men et selvstendig kreativt team. Dette veide tungt for oss når vi skulle velge arbeidsgiver. Vi er fornøyd med vårt valg og er allerede i gang med spennende oppgaver, avslutter Nguyen.